Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

We belonen ons huisdier voor goed gedrag en voor zijn loyaliteit en kameraadschap in ons leven. ZiwiPeak biedt zachte snacks met een perfecte grootte voor gebruik als stimulans in bepaalde situaties als het leren en belonen van goed gedrag. Zorg dat uw hond zich heel goed gedraagt om een beloning te verdienen. ZiwiPeak biedt een soort natuurlijke gedroogde vlees snack, natuurlijker is niet mogelijk. Er zijn verschillende varianten zoals lamsvlees, rundvlees, wild en vis, lam en lever, hert en mosselen. Geef de opvoeding de tijd met behulp van positieve versterking en aanmoediging, u zult verrast zijn over het resultaat.

Dog food offers

ZiwiPeaK Beloning Hert en Mossel

door

ZiwiPeaK

Het bevat lucht gedroogd vlees en natuurlijke ingrediënten. Het eten bevat geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen en geen granen. De beloningen van ZiwiPeak zijn nuttig om goed gedrag te belonen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 85gr. en ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen ZiwiPeaK Beloning Hert en Mossel

  • Verwijzing9421016590940
  • Gewicht85 gr
  • MerkZiwiPeaK
  • LeeftijdNon Specifieke
  • SmaakHert
  • Hond MaatNon Specifieke

Beschrijving ZiwiPeaK Beloning Hert en Mossel

Het bevat lucht gedroogd vlees en natuurlijke ingrediënten. Het eten bevat geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen en geen granen. De beloningen van ZiwiPeak zijn nuttig om goed gedrag te belonen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 85gr. en 454gr.

Meningen van de klanten ZiwiPeaK Beloning Hert en Mossel

3 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
0%
3 Sterren
50%
2 Sterren
50%
1 Sterren
0%
Bij
in

En mi caso no perdió el aroma y lo siguió comiendo pero ella come todo porque es muy glotona así que no lo sé.

Bij
in

Pierde el aroma antes de terminar la bolsa y deja de interesarles. Por lo menos los de casa tras unos días dejan de comerlo.