Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

We belonen onze honden voor goed gedrag en zelfs voor de loyaliteit en kameraadschap die uw hond biedt in uw leven. ZiwiPeak biedt zachte snacks aan van de perfecte grootte om te gebruiken als stimulans in leersituaties. Controleer het gedrag van uw hond goed en zorg ervoor dat uw huisdier de beloning krijgt als hij doet wat u zegt. Bestaat uit hertenvlees, rundvlees, vis, lam lever en groene mossel.

Als u tijd besteed aan het opvoeden van uw kat door middel van positieve versterking en aanmoediging zult u verrast zijn over de positieve effecten voor uw huisdier.

Dog food offers

ZiwiPeaK Premium Lamsvlees en Lever voor Katten

door

ZiwiPeaK

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen ZiwiPeaK Premium Lamsvlees en Lever voor Katten

  • Verwijzing9421016590698
  • Gewicht85 gr
  • MerkZiwiPeaK
  • LeeftijdNon Specifieke
  • SmaakLam, Lever
  • Hond MaatNon Specifieke

Beschrijving ZiwiPeaK Premium Lamsvlees en Lever voor Katten

ZiwiPeak Good-Dog Beef Beloningen zijn traktaties om uw geliefde metgezel belonen, terwijl ook het werken aan hun gezonde voeding en welzijn.

Gezondheid is altijd onze prioriteit

Alles wat we maken voor uw hond is gemaakt met hun gezondheid, welzijn en duurzaamheid top of mind.

Die filosofie komt voort om onze traktatie assortiment, dat terwijl het belonen van uw pup of hond, ook geeft hen energie en goede voeding ook.

Goede spijsvertering

Net als onze keuken, onze traktaties werken aan uw hond spijsvertering, energie, vitaliteit, gezonde vacht en huid en minder slechte adem, volume van de ontlasting en winderigheid.

Wijzig portiegrootte

Dankzij de goedheid in elke ZiwiPeak traktatie, vergeet niet om uw portiegrootte van ZiwiPeak keuken te wijzigen op voedertijden-uw huisdier zal niet zo veel nodig hebben als ze een traktatie hebben ontvangen.

ZiwiPeak traktaties zijn niet bedoeld als een complete dagelijkse voeding, maar als een premium jerky traktatie real-vlees om goed gedrag van uw hond af en toe te belonen.

Meningen van de klanten ZiwiPeaK Premium Lamsvlees en Lever voor Katten