Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Verwelkom uw welpen. Onze kittens moeten gemakkelijk toegang hebben tot voedsel met een hoog eiwitgehalte en hoge verteerbaarheid. Met Enova Kitten benadrukken we de bevordering van groei en de verbetering van de darmvertering.
Wij herinneren u eraan dat uw kitten toegang moet hebben tot vers, schoon water om het plassen te bevorderen en problemen te voorkomen aan de urinewegen.

Dog food offers

Enova Kat Kitten

door

Enova

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Enova Kat Kitten

  • Verwijzing8032869781068
  • Gewicht400 GR, 1,5 Kg
  • MerkEnova
  • VoedingswaardenHypoallergeen Producten, Naturel
  • LeeftijdKitten
  • SmaakKip

Beschrijving Enova Kat Kitten

De toegevoegde witlof speelt een belangrijke regulerende rol in darmfunctie: gehalte aan inuline, als prebioticum handelingen, omdat het bevordert de groei van goede darmbacteriën, waardoor bijgevolg het risico van optreden van enterische problemen en diarrhoic events.Thanks haar formule rijk eiwit en vet, ENOVA kitten is ook geschikt voor drachtige en zogende poezen, evenals in andere gelegenheden (anorexia, herstel van een operatie, enz.) waarin katten vertonen een verhoogde energie requirements.ENOVA kitten is de voedingswaarde voorstel van ENOVA voor groeiende kittens. De gecombineerde opname van kip, vis en eieren, zorgt voor een hoge smakelijkheid niveaus en, het belangrijkste, een gevarieerd en compleet eiwit aanbod, een onderwerp van groot belang in de cruciale groeifase. Zeer belangrijk is om een ​​voldoende hoeveelheid omega-6 en omega-3 vetzuren garanderen: hun heilzame effecten zijn verbetering van de conditie van de huid en vacht en de correcte ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel en zintuigen.

Meningen van de klanten Enova Kat Kitten

5 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Très bonnes croquettes je ne prend que ça et que sur ce site pour mon minet et mon matou car c'est le site le moins cher merci à bientôt +++++

Bij
in

Mon maine coon adore ces croquettes, qu'on ne trouve pas partout malheureusement! Très bonne croquettes sans céréales