Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Deze kattenbakken hebben een goede bedekking en zijn zeer interessant voor katten die binnenshuis leven of voor kleine honden die een korte reis maken naar het buitenland. In tegenstelling tot onbedekte bakken zorgt dit product ervoor dat het zand niet uit de kattenbak kan worden gegooid. Daarnaast is er een vermindering van vieze geuren, wat zorgt voor een meer hygiënische omgeving voor zowel u en uw hond. 
Als u twijfels heeft over of uw huisdier dit product zal accepteren raden wij u aan in het begin het poortje open te laten zodat uw kat zich niet opgesloten voelt.

Ferplast Genica Toilet voor thuis

Katten zijn zeer schone dieren, hygiënische toiletten zijn goed om hun zaken te doen in een rustige omgeving. Genica, het innovatieve toilet van Ferplast, kan worden geplaatst in elke kamer van uw huis, aangezien het een geurbestrijdende werking ... Hele beschrijving bekijken

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Koop het met...

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen Ferplast Genica Toilet voor thuis

  • Verwijzing8010690086873
  • MerkFerplast
  • KleurGrijs
  • KleurenGrijs
  • Dienblad Vorm
  • Product Soort

Beschrijving Ferplast Genica Toilet voor thuis

Katten zijn zeer schone dieren, hygiënische toiletten zijn goed om hun zaken te doen in een rustige omgeving. Genica, het innovatieve toilet van Ferplast, kan worden geplaatst in elke kamer van uw huis, aangezien het een geurbestrijdende werking heeft.Afmetingen:
Item lengte: 56,2 cm
Item breedte: 43,5 cm
Item hoogte: 38,4 cm

Meningen van de klanten Ferplast Genica Toilet voor thuis

4 Sterren | 2 beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Muy buena con los olores pero el fallo es la puerta se rompe fácilmente se rompió en dos semanas debería haber recambios

Bij
in

sin olores y con muchos accesorios. Lastima que la puerta se haya roto despues de un mes. Seria estupendo si vendieran recambios.