Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Ideale aanvulling op luikjes aan de deur. Geeft toegang tot structuren met grotere diktes zoals muren en deuren. Geeft zeer goede toegang, waarin uw huisdier zich goed kan spreiden waar nodig. 

Katten en honden willen graag de mogelijkheid makkelijk naar buiten te gaan, in de tuin of patio´s van uw huis. Handig als u niet altijd de door voor uw huisdier wilt openen. Kan geinstalleerd worden in houten, glazen en metalen structuren, waaronder deuren en muren met een invoudige montage.

Ferplast Uitbreiding Swing 1 Bruin

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Koop het met...

Eigenschappen Ferplast Uitbreiding Swing 1 Bruin

  • Verwijzing801069008905
  • MerkFerplast
  • Product Soort

Beschrijving Ferplast Uitbreiding Swing 1 Bruin

Nuttig voor kleinere modellen van de hond en kat kleppen, zoals Swing 1, 3 en 5, kan de modulaire uitbreiding tunnel afzonderlijk worden besteld. Het is nuttig voor het installeren van kleinere flappen op dikke structuren (voor grotere modellen, de tunnel is voorzien van de flap). Tunnel extensions zijn verkrijgbaar in twee kleuren die kunnen worden gebruikt met alle Swing 1, 3 en 5 kleppen. Schroeven zijn niet inbegrepen. Modulaire uitbreiding tunnel van 5 cm diepte Ideaal voor hond en kat flappen zoals Swing 1,3 en 5 schroeven niet meegeleverd Afmetingen: 15,5 x 5 x H 16 cm

Meningen van de klanten Ferplast Uitbreiding Swing 1 Bruin