Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Furminator biedt een styling kit aan voor katten. Naast het hebben van een zeer origineel ontwerp is dit ook perfect om dode haren te verwijderen van uw kat. Ik raad dit product aan voor eigenaren van katten en raad daarnaast aan dit product dagelijks te gebruiken.

Vergeet niet een goede conditioner te gebruiken na het borstelen van uw kat om zo uw kat een betere vacht te geven. Dit kan ook worden gedaan om de vorming van van klitten te voorkomen. Ik raad u aan bij het eerste gebruik uw kitten in een rustige omgeving te zetten om zo te zorgen voor een aangename ervaring voor uw kitten en het daardoor makkelijker maken om in de toekomst uw kitten te kammen.

Dog food offers

FURminator Mijn Eeste Groomer: Kitten - Voor elk type Haar

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen FURminator Mijn Eeste Groomer: Kitten - Voor elk type Haar

  • Verwijzing8117940113768
  • MerkFURminator
  • HaarlengtePelo Largo, Pelo Semilargo
  • Product SoortHarken

Beschrijving FURminator Mijn Eeste Groomer: Kitten - Voor elk type Haar

Gespecialiseerde puppy borstel en kam combo voor een zachte verzorging. -3-delige verwisselbare gelikter borstel en kam set-Veilig en zacht voor uw puppy tere huid-Soft slicker borstel is voorzien van speciaal ontworpen borstels met gebogen bekken-Gebogen kam is voorzien van een speciale geronde vorm en ruime tanden voor een zachte kammen-Push-knop om gemakkelijk veranderen verzorgen bijlagen

Meningen van de klanten FURminator Mijn Eeste Groomer: Kitten - Voor elk type Haar

5 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

A mi gato le encanta que le cepille con el Furminator, es una herramienta perfecta para peinar y eliminar el pelo muerto de mi gato.