Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Purina Gourmet Vergeet de traditionele blikjes voor uw kat. Gourmet Gold Variety biedt een variëteit aan snacks, mousses, terrines en stoofschotels om aan de behoeften van uw kat zijn veeleisende eetlust te voldoen. 
Verras uw kat met door de combinatie van de twee bestanddelen gecombineerd die samen twee verschillende texturen leveren. Zeer aantrekkelijke geur, aanblik en smaak vanwege de twee texturen.
Het natvoer voor katten is belangrijk in hydratatie. Vergeet niet aandoeningen aan de urinewegen te voorkomen, hiervoor moet de kat dagelijks gemakkelijk toegang hebben tot vers, schoon water. Afgezien van enkele uitzonderingen, raden wij natvoer alleen als aanvulling op droog voer.

Dog food offers

Pak 24 Gourmet Double Delight Rundvlees / Kip

door

Gourmet

GOURMET gold verwend echte kenners van unieke en meeslepende composities van texturen en smaken. Met exclusieve gourmet menu's biedt GOURMET Gold aan, een hoogwaardig kattenvoer assortiment met geselecteerde ingrediënten voor de veeleisende kat. ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pak 24 Gourmet Double Delight Rundvlees / Kip

  • Verwijzing7613032408602
  • Gewicht85 gr
  • SpectrumGourmet Gold
  • MerkGourmet
  • LeeftijdVolwassen, Senior
  • SmaakKip, Rundvlees
  • FormaatBlik
  • FabrikantGourmet,ES 13078,Nestle España, S.A Calle Clara Campoamor 2 - 8950, Esplugues De Llobregat

Beschrijving Pak 24 Gourmet Double Delight Rundvlees / Kip

GOURMET gold verwend echte kenners van unieke en meeslepende composities van texturen en smaken. Met exclusieve gourmet menu's biedt GOURMET Gold aan, een hoogwaardig kattenvoer assortiment met geselecteerde ingrediënten voor de veeleisende kat.
GOURMET Gold zorgt voor een onweerstaanbare smaakervaring voor kleine fijnproevers.
Fijn Samenstelling - De ideale combinatie van fijne streep en sappige stukjes in een saus. Voor degenen die liever smaak en textuur variatie hebben in de voeding.

Meningen van de klanten Pak 24 Gourmet Double Delight Rundvlees / Kip