Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

IAMS kattenvoer biedt een natvoer aan dat zorgt dat traditionele blikjes niet meer nodig zijn dankzij  zijn revolutionare formule speciaal voor veeleisende katten.

Houd ermee rekening dat hoewel natvoer gunstig is voor uw huisdier, het wel belangrijk is het samen te voegen met droogvoer om zo een optimaal dieet te hebben. Uitzonderingen hiervoor zijn kittens of zieke katten. Het is van belang voor de gezondheid om een goede voedingssamenstelling te hebben. Grijp deze kans daarom en zorg daarnaast ook voor ver, schoon water om problemen aan de urinewegen te voorkomen.

Dog food offers

Pak 22 IAMS Adult Rijk aan Kip in Saus

door

IAMS

Volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud.Onze varianten en hoogwaardige ingrediënten creëren samen een smaaksensatie waar uw kat gek op is. De verse geuren en heerlijke smaken bezorgen uw kat een maaltijd die niet alleen voedzaam is, maar ook ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Pak 22 IAMS Adult Rijk aan Kip in Saus

Vlees en dierlijke bijproducten (>24% kip & gevogelte, >6% varkensvlees), oliën en vetten (onder andere 0,2% visolie), plantaardige bijproducten (onder andere 0,6% bietenpulpvezel), mineralen, suikers.

Eigenschappen Pak 22 IAMS Adult Rijk aan Kip in Saus

  • Verwijzing5000174641035
  • MerkIAMS
  • SpectrumIams ProActive Health
  • Gewicht100 gr
  • LeeftijdVolwassen
  • SmaakKip
  • Formaat

Beschrijving Pak 22 IAMS Adult Rijk aan Kip in Saus

Volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud.Onze varianten en hoogwaardige ingrediënten creëren samen een smaaksensatie waar uw kat gek op is. De verse geuren en heerlijke smaken bezorgen uw kat een maaltijd die niet alleen voedzaam is, maar ook volop genot biedt. Elk zakje zit vol eiwitten van hoogwaardige vis of vlees in een heerlijke saus of gelei, en biedt uw kat de voedingsstoffen en variëteit die zij nodig heeft. Onze zakjes bevatten alles wat uw kat dagelijks nodig heeft.

Meningen van de klanten Pak 22 IAMS Adult Rijk aan Kip in Saus