Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

IAMS kattenvoer biedt natvoer aan dat ervoor zorgt dat traditionele blikjes achterwege worden gelaten. De formule bestaat uit lekkere brokjes met een heerlijke saus dat een interessante en goede smaak geeft zelfs voor de meeste veeleisende katten. 
Houd er mee rekening mee dat hoewel natvoer gunstig is, het vaak moet worden gebruikt als aanvulling op droogvoer. Uitzonderingen hierop zijn kittens en zieke katten. De voedingssamenstelling zorgt voor een voordelig effect op de gezondheid van uw huisdier. Zorg er wel voor dat uw kat dagelijks toegang heeft tot vers, schoon water zodat problemen bij de urinewegen worden voorkomen.

Dog food offers

Pak 22 IAMS Kat Maaltijdzakje Adult met Rund in Saus

door

IAMS

Onze varianten en hoogwaardige ingrediënten creëren samen een smaaksensatie waar uw kat gek op is. De verse geuren en heerlijke smaken bezorgen uw kat een maaltijd die niet alleen voedzaam is, maar ook volop genot biedt. Elk zakje zit vol e ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pak 22 IAMS Kat Maaltijdzakje Adult met Rund in Saus

  • Verwijzing5000174641127
  • MerkIAMS
  • SpectrumIams ProActive Health
  • Gewicht100 gr
  • LeeftijdVolwassen
  • SmaakRundvlees
  • Formaat

Beschrijving Pak 22 IAMS Kat Maaltijdzakje Adult met Rund in Saus

Onze varianten en hoogwaardige ingrediënten creëren samen een smaaksensatie waar uw kat gek op is. De verse geuren en heerlijke smaken bezorgen uw kat een maaltijd die niet alleen voedzaam is, maar ook volop genot biedt. Elk zakje zit vol eiwitten van hoogwaardige vis of vlees in een heerlijke saus of gelei en biedt uw kat de voedingsstoffen en variëteit die zij nodig heeft. Onze zakjes bevatten alles wat uw kat dagelijks nodig heeft.

Meningen van de klanten Pak 22 IAMS Kat Maaltijdzakje Adult met Rund in Saus