Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Catnip is een natuurlijke stof lokstof van de mint familie en zeer aantrekkelijk voor katten. Wij raden het gebruik van dit speelgoed aan om te zorgen voor een hiernieuwde belangstelling van uw kat. 

Het belang is dat uw kat bij het zien van dit speelgoed een zeer explosieve speelse reactie krijgt, waardoor u kort maar krachtig met uw huisdier kunt spelen. Uw kat zal zich telkens enthousiast tonen als hij dit product ziet. Dit kan zorgen voor een bevordering van het gedrag van uw kat.

Dog food offers

KONG Naturals Premium Kattenkruid 1 Ons

door

KONG

Kong Naturals Premium Catnip is in Noord-Amerika geteeld kattenkruid van de hoogste kwaliteit. Kong Catnip wordt geoogst tot het hoogtepunt van zijn smaak, kleur en geur, en het is veld-gedroogd. Kong´s Premium blad en bloem snijden geeft minim ...

Gewicht

  • 28,3 GR Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Naturals Premium Kattenkruid 1 Ons

  • Verwijzing035585450155
  • MerkKONG
  • Gewicht28,3 GR
  • GrassoortDroog gras
  • Product SoortKattenkruid

Beschrijving KONG Naturals Premium Kattenkruid 1 Ons

Kong Naturals Premium Catnip is in Noord-Amerika geteeld kattenkruid van de hoogste kwaliteit. Kong Catnip wordt geoogst tot het hoogtepunt van zijn smaak, kleur en geur, en het is veld-gedroogd. Kong´s Premium blad en bloem snijden geeft minimale zaden en meer essentiële oliën die een reactie opwekken bij de meeste katten. Gebruik als een beloning of in Kong navulbare kattenkruid speelgoed. Kong Naturals zijn ecologisch verantwoorde katten producten. Alle ingrediënten en oliën zijn afkomstig van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Deze producten zijn ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke instincten van de indoor kat, verstrekt plezier met een reden. Beschikbaar in twee maten.

Meningen van de klanten KONG Naturals Premium Kattenkruid 1 Ons

5 Sterren | 6 Beoordelingen
5 Sterren
83%
4 Sterren
17%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

A mi gata le gusta bastante

Bij
in

Le encanta!!!

Bij
in

Os meus gatos ficam malucos com esta erva.