Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Catnip is een natuurlijke stof lokstof van de mint familie en zeer aantrekkelijk voor katten. Wij raden het gebruik van dit speelgoed aan om te zorgen voor een hiernieuwde belangstelling van uw kat. 

Het belang is dat uw kat bij het zien van dit speelgoed een zeer explosieve speelse reactie krijgt, waardoor u kort maar krachtig met uw huisdier kunt spelen. Uw kat zal zich telkens enthousiast tonen als hij dit product ziet. Dit kan zorgen voor een bevordering van het gedrag van uw kat.

KONG Naturals Premium Kattenkruid 2 ons

door

KONG

Kong Naturals Premium Catnip is in Noord-Amerika geteeld kattenkruid van de hoogste kwaliteit. Kong Catnip wordt geoogst tot het hoogtepunt van zijn smaak, kleur en geur, en het is veld-gedroogd. Kong´s Premium blad en bloem snijden geeft minim ...

Gewicht

  • 56 gr Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Naturals Premium Kattenkruid 2 ons

  • Verwijzing035585450162
  • MerkKONG
  • Gewicht56 gr
  • GrassoortDroog gras
  • Product SoortKattenkruid
  • Spectrum,

Beschrijving KONG Naturals Premium Kattenkruid 2 ons

Kong Naturals Premium Catnip is in Noord-Amerika geteeld kattenkruid van de hoogste kwaliteit. Kong Catnip wordt geoogst tot het hoogtepunt van zijn smaak, kleur en geur, en het is veld-gedroogd. Kong´s Premium blad en bloem snijden geeft minimale zaden en meer essentiële oliën die een reactie opwekken bij de meeste katten. Gebruik als een beloning of in Kong navulbare kattenkruid speelgoed. Kong Naturals zijn ecologisch verantwoorde katten producten. Alle ingrediënten en oliën zijn afkomstig van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Deze producten zijn ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke instincten van de indoor kat, verstrekt plezier met een reden. Beschikbaar in twee maten.

Meningen van de klanten KONG Naturals Premium Kattenkruid 2 ons

5 Sterren | 18 Beoordelingen
5 Sterren
78%
4 Sterren
11%
3 Sterren
6%
2 Sterren
0%
1 Sterren
6%
Bij
in

Se supone que solo hace efecto a algunos gatos, pero a mis 4 gatos les encanta.

Bij
in

Mis gatos estn encantados

Bij
in

Os meus gatos adoraram