Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Gebruik dit product als een stuk speelgoed dat de vaardigheden  van uw huisdier zullen verbeteren en daarnaast ook hun speelsheid zullen vergroten. U zult verast zijn tot hoeverre het de gehoorzaamheid van uw kat vergroot en zijn educatieve leervermogen.

The Maze is een interactief speelgoed dat er ingewikkeld uitziet maar een van de makkelijkste producten is vanwege het makkelijk te verplaatsen ontwerp. De moeilijkheid ligt in het doolhof, dat moeilijk kan zijn voor uw huisdier en de tijdsduur kan vergroten.

Wij raden u aan de prijzen in het midden te doen zodat ze makkelijkere beschikbaar zijn en uw kat daardoor meer geïntereseerd is de volgende prijs te vinden.

Dog food offers

Nina Ottosson Doolhof Kattenspeeltje

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Doolhof Kattenspeeltje

  • Verwijzing886284582308
  • MerkNina Ottosson
  • MaterialenPlastic
  • TypePlanken

Beschrijving Nina Ottosson Doolhof Kattenspeeltje

"Een traktatie doolhof voor uw kat". Amuseert, entertaint en activeert. Zet lekkernijen in het gat aan de bovenkant aan beide zijden van de kat te behandelen Maze. De kat moet werken om de kat te behandelen Maze in beweging, zodat het wiebelt, rotsen en soms draait rond, zodat de traktaties gaan door een doolhof binnen aan beide kanten en dan vallen uit door de openingen aan beide boven-en onderkant. Cat behandelen Maze is een traktatie doolhof dat activeert en entertaint uw kat. De onvoorspelbare beweging houdt het speelgoed uitdagend. Kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Alle lekkernijen die passen in het gat aan de bovenkant, kan komen door de gaten op de sides.Cat behandelen Maze is eenvoudig te reinigen, spoelen met stromend water. Tips .... Maak het moeilijker voor de kat om de traktaties uit te krijgen door er een stuk van een papieren handdoek in een van de gaten van zowel de boven-en onderkant, zodat de traktaties alleen kan komen van een gat per kant .... Laat uw kat werk voor zijn levensmiddelen en diervoeders de maaltijden in de Cat behandelen Maze. Perfect voor zowel langzame en snelle eters.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Doolhof Kattenspeeltje