Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

De Piramide is een interactief speelgoed dat leuk en makkelijk is te gebruiken als gevolg van de mogelijkheid om de prijzen te verplaatsen naar het gat in de piramide. 

Ik raad u aan in het begin uw huisdier te laten zien waar de snacks vandaan komen zodat uw huisdier het idee begrijpt en sneller en plezieriger op zoek zal gaan naar de prijs.

Gebruik dit product als een stuk speelgoed om zo hun aangeboren jagersinstinct aan te wakkeren. Uw kat zal u verassen met de snelheid en gemakkelijkheid waarbij hij het idee achter dit speeltje zal begrijpen.

Dog food offers

Nina Ottosson Katten Pyramide

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Katten Pyramide

  • Verwijzing886284599603
  • MerkNina Ottosson
  • Vorm
  • MaterialenPlastic
  • TypeIntelligentie en vaardigheid
  • Soort Kleine DierenFretten, Konijnen, Cavias

Beschrijving Nina Ottosson Katten Pyramide

Leuke activiteit speelgoed te worden gevuld met hond snacks Het wiebelt, rotsen en gooit stukjes snacks wanneer de hond duwt en speelt met het. Het idee ...... met de hond Piramide is dat uw hond een geweldige tijd van activiteit en plezier zal hebben. Vul de Hond Piramide met traktaties of droogvoer bits, dan laat je hond te spelen en te werken aan de traktaties uit te krijgen door deze met zijn poten en neus. De Dog Pyramid, die een verzwaarde voet heeft, will rock, twist en wiebelen heen en weer zodat traktaties uit zal vallen door het gat in de top.The gewicht in de basis zal de Hond Piramide rechtop staan. De grootte van de traktaties de moeilijkheidsgraad bepalen stukjes gemakkelijker en grotere stukken harder. Kan zowel binnen als outdoors.Fun worden gebruikt en het activeren van brain training te wijten aan het feit dat het onregelmatige bewegingen. Onthouden ... ... Laat de hond beet de hond Piramide. Gebruik het alleen onder toezicht ongeveer 15-30 minuten per keer. Wanneer de hond heeft geleegd de Hond Piramide, zet het weg tot de volgende keer. Gooi de Dog Pyramid rond.

Meningen van de klanten Nina Ottosson Katten Pyramide

5 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

con lo comilon que es mi pequeño le encantaria ademas de fomentar que piense para sacar la comida, se entrentendria muchisimo.

Bij
in

A mi conejo belier le encanta lo agarra por el agujero con los dientes y lo lanza cuando se cansa de empujarlo y así le cae todo