Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Veel eigenaren vrezen te praten over katten en hun zogenaamde vrees voor water. Het is namelijk zo dat het vaak niet het geval is dat katten een hekel hebben aan water, maar dat er niet genoeg aandacht werd besteed in het begin om ervoor te zorgen dat uw kat zich veilig voelt in het water. Ondanks dat ze hierdoor minder graag baden is het belangrijk dat we toch zorgen voor een goede hygiëne.

Pet Head Dry Foam is een uitstekend product om de vacht schoon te houden. Na het product toegepast te hebben raden wij aan met een doekje het vuil uit de vacht te halen. Zeer gemakkelijk te gebruiken en laat een aangename geur achter.

Dog food offers

Pet Head Feeling Frisky (Conditioner voor Katten)

door

Pet Head

Bedrag

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pet Head Feeling Frisky (Conditioner voor Katten)

  • Verwijzing742797729015
  • MerkPet Head
  • Bedrag235 ml, 210 ml
  • Shampoo ApplicatieDroog haar

Beschrijving Pet Head Feeling Frisky (Conditioner voor Katten)

Een snelle oplossing voor dartel katachtigen! Deze spray-on, niet stijgende shampoo reinigt de vacht zonder water. Perfect voor nieuwsgierige katten. Blueberry Muffin Fragrance te gebruiken: Spray royaal op het droge vacht. Vermijd de ogen en oren. Afdrogen met een handdoek, en borstel het uit voor een schone en frisse vacht. Alle Pet Head formules zijn pH aangepast en vrij van parabenen, sulfaat, DEA en zijn wreedheid gratis.

Meningen van de klanten Pet Head Feeling Frisky (Conditioner voor Katten)