Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Het borstelen van uw kat hoort een dagelijkse bezigheid te zijn, vooral tijdens de rui periode. Langharige katten scheiden meer haar af en sommige haren zullen niet naar beneden vallen en in de huid blijven. Borstel daarom de haren goed. Een groter model zal onaangenaam zijn voor uw kat omdat dat een trekkend gevoel geeft. Probeer daarom de klitten niet met kracht te ontwarren.

Pretty Pet Spray Head is een makkelijk product om uw kat rustig te ontklitten en voorkomt daarnaast dat er meer klitten voorkomen. Zeer goed product.

Dog food offers

Pet Head Pretty Kitty (Spray voor Katten) 235Ml

door

Pet Head

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pet Head Pretty Kitty (Spray voor Katten) 235Ml

  • Verwijzing742797721798
  • MerkPet Head
  • FormaatSpray
  • EigendomNutritionele

Beschrijving Pet Head Pretty Kitty (Spray voor Katten) 235Ml

Ontwarren Spray. Verwen uw kat met deze verwennerij spray voor klitvrij, glad en glanzend vacht! Deze formule wordt essentiële vetzuren, zonnebloemolie, tarweproteïne en vitamine E effectief ontwarren knopen en tamme flyaways terwijl conditionering van de huid. Strawberry Yoghurt Fragrance te gebruiken: Spray royaal op de vacht. Vermijd de ogen en oren. Kam voorzichtig door. Alle Pet Head formules zijn pH aangepast en vrij van parabenen, sulfaat, DEA en zijn wreedheid gratis.

Meningen van de klanten Pet Head Pretty Kitty (Spray voor Katten) 235Ml