Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Pro Plan Veterinary Diets voor katten

Pro Plan Veterinary Diets voor katten

Passie en inzet is wat PURINA uniek maakt . Het is hun motivatie, uitdaging en voldoening . Om deze reden , zijn ze in staat een significant verschil in de levens van miljoenen huisdieren en hun eigenaren over te brengen, van dag tot dag

Al meer dan 80 jaar is PURINA een leider in de wetenschappelijke vooruitgang in de verzorging van dieren en dierlijke voeding. De deskundige team van dierenartsen , voeding en gedragswetenschappers ontwikkelen constant nieuwe methoden die helpen om het leven van huisdieren gezonder , gelukkiger en langer te maken. Niemand investeert meer in onderzoek en ontwikkeling dan PURINA - met als gevolg dat we de meest baanbrekende ontwikkelingen op dit gebied in vergelijking met alle andere bedrijven kunnen maken.

Purina is een van de toonaangevende pet food fabrikanten vandaag. Haar merkenportefeuille omvat een aantal van de meest bekende en populaire merken in de Petcare . Veel van deze merken die generaties huisdiereigenaren al vertrouwen. Elk van deze merken is het resultaat van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, smaak en voedingsstoffen. Het assortiment is ontwikkeld met het doel om huisdieren en hun eigenaren bieden voor elke fase van het leven en elk leven de meest geschikte keuze van recepten en formaten.

De visie is om de petfood producten continu te verbeteren , en huisdieren en hun eigenaren te helpen met de expertise en daarmee de agenda vorm te geven voor de verzorging van de dieren en voer voor huisdieren in de 21e Eeuw. PURINA ,gepassioneerd met als doel om het leven van huisdieren te verbeteren.

Pro Plan Veterinary Diets

Sorteer op...
19 Producten
  • Gepubliceerd door m.den ruijter op 07/12/2015
     

    beste voer bij huidproblemen,alleen niet in nederland verkrijgbaar
    voldoet bij mijn honden beter dan versvoer

Bekijk alle gegevens van Pro Plan Veterinary Diets
rtp