Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Voor uw kat biedt Rogz een set aan van harnas en leiband om uitstekende controle uit te oefenen en behouden op uw kat. Wij raden u aan niet met uw kat te gaan lopen waar hij verontrust raakt of ongewone bewegingen kan maken. Door met een halsband uw kat te controleren bouwt u een persoonlijke relatie op met uw kat waardoor hij in de toekomst u beter zal gehoorzamen.

Dog food offers

Rogz Harnas + Riem ¨Alleycat¨

door

Rogz

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Eigenschappen Rogz Harnas + Riem ¨Alleycat¨

  • Verwijzing659510026248
  • MerkRogz
  • KleurZwart, Rood, Lila, C, E, A
  • SpectrumRogz Beltz
  • Product SoortAccessoires om te wandelen, Harnas
  • MaterialenNylon

Beschrijving Rogz Harnas + Riem ¨Alleycat¨

Ze zeggen dat elke hond heeft zijn dag maar. katten hebben negen levens. En om ervoor te zorgen dat de CATZ over de hele wereld genieten van elke een van die negen hebben we hun garderobe uitgebreid om ervoor te zorgen hebben ze een aantal leuke opties ook! Er is niets erger dan een icky kat op een leuk avondje uit. of een ordinair kater op de loer. Of het nu hoog mo op. pra ctical nut, of iets daar tussenin na yo u katachtige's. ROGZwill hebben de perfecte katachtige kleding.
Hals Maat: 200-310mm | 8-12 "

De veiligheid van uw kat is onze prioriteit. De Rogz Safeloc gesp is ontworpen om open te breken als de halsband van uw kat wordt betrapt op een obstakel, zoals een tak of schutting.
Onze sterk reflecterende materialen zullen zorgen voor een maximale zichtbaarheid in de koplampen van een auto om de veiligheid van een nacht verkennen kat verhogen.
Deze functie, uniek alleen Rogz. kunt u gemakkelijk aanpassen van de kopgroep belasting van de gesp. U kunt het bedrijf van de gesp te verhogen strengthso minder halsbanden vooral verloren met actieve katten. Veiligheid nog steeds de prioriteit, zodat de gesp nog steeds breken gratis als plaats onder te veel druk.

Onze gloed materialen zal u vermaken en kunt u de bewegingen van uw kat te volgen in totale duisternis.

Gesp-free halsbanden zijn voorzien van ingebouwde elastiek om ervoor te zorgen dat uw kat houdt een ontsnapping optie wanneer dat nodig is.

Deze gesp gratis halsbanden zijn gemaakt van bijzondere, niet rafelen materialen, zodat het kan op maat worden gemonteerd om de nek elke kat.


Meningen van de klanten Rogz Harnas + Riem ¨Alleycat¨

4 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Bons acabamentos e facilidade de colocação. Fita comprida ideal para deixar o gatinho à vontade...