Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Gecastreerde katten hebben de neiging om veel gewicht aan te komen. Het is daarom van belang te zorgen voor een specifieke, caloriearme voeding voor deze dieren en te zorgen voor dagelijkse oefeningen. Dit wordt gedaan om zo zwaarlijvigheid te vermijden en de levenskwaliteit van uw huisdier sterk te verbeteren. Zorgt daarnaast voor een betere band tussen huisdier en eigenaar.

Deze voeding van Royal Canin biedt daarnaast meer voordelen, zoals de controle van nierstenen en haarballen. Een goede optie om te geven aan gesteriliseerde kittens.

Dog food offers

Royal Canin Skin Young Female

Kat van de operatie tot 7 jaar Aanbevolen voor:Jonge, gesteriliseerde katten tot 7 jaar, gevoelig voor huidproblemen.Voordelen van de voedingsoplossing:Als het volume van de urine toeneemt, daalt meteen ook de verzadiging van de urine met struviet en ...

Gewicht

 • 1,5 Kg Controleer beschikbaarheid Informeer me
 • 3,5 KG Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Royal Canin Skin Young Female

 • Verwijzing3182550724227
 • Gewicht3,5 KG, 1,5 Kg
 • MerkRoyal Canin
 • LeeftijdKitten
 • SmaakKip
 • Speciale Verzorging
 • SpectrumRoyal Canin Cat Veterinary lines, Royal Canin Veterinary
 • Geproduceerd in
 • FabrikantRoyal Canin,ESP28000439,Royal Canin Ibérica, S.A. PLAZA CARLOS TRIAS BELTRÁN, 4 Madrid 28022 MADRID (ESPAÑA)

Beschrijving Royal Canin Skin Young Female

Kat van de operatie tot 7 jaar
Aanbevolen voor:Jonge, gesteriliseerde katten tot 7 jaar, gevoelig voor huidproblemen.Voordelen van de voedingsoplossing:Als het volume van de urine toeneemt, daalt meteen ook de verzadiging van de urine met struviet en calciumoxalaat. Deze methode waarborgt dat de voeding bijdraagt tot gezonde urinewegen die het ontstaan van struvietkristallen en calciumoxalaatkristallen belemmeren.Een hyperproteïnendieet vergroot de zin om te eten en bevordert de vorming van magere massa (netto-energie van de toegevoerde eiwitten 30 % kleiner dan netto-energie van de koolhydraten). De toevoeging van L-carnitine (beperkt de lipogenese) zorgt voor het behoud van een gespierde lichaamsvorm, zonder afzetting van vetweefsel.Hoge doseringen biotine, niacine en panthoteenzuur in combinatie met het zink-linolzuurcomplex beperken het waterverlies via de opperhuid en versterken de barrièrefunctie van de opperhuid.Een aangepaste verhouding tussen fermenteerbare vezels (bietenpulp) en niet fermenteerbare vezels (maïsvezels) vergemakkelijkt het verwijderen van haarballen. De toevoeging van de matig fermenteerbare vezel psyllium reguleert de transit en vergemakkelijkt de uitscheiding van de ontlasting.

Meningen van de klanten Royal Canin Skin Young Female

5 Sterren | 10 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Excelente

Bij
in

elles adorent

Bij
in

Magnfico.