Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Gecastreerde katten hebben de neiging om veel gewicht aan te komen. Het is daarom van belang te zorgen voor een specifieke, caloriearme voeding voor deze dieren en te zorgen voor dagelijkse oefeningen. Dit wordt gedaan om zo zwaarlijvigheid te vermijden en de levenskwaliteit van uw huisdier sterk te verbeteren. Zorgt daarnaast voor een betere band tussen huisdier en eigenaar.

Deze voeding van Royal Canin biedt daarnaast meer voordelen, zoals de controle van nierstenen en haarballen. Een goede optie om te geven aan gesteriliseerde kittens.

Royal Canin Skin Young Male

Kater van de operatie tot 7 jaarAanbevolen voor:Jonge, gesteriliseerde kater tot 7 jaar, gevoelig voor huidproblemen.Groep katten van beide geslachten, gevoelig voor huidproblemen.Voordelen van de voedingsoplossing:Een hyperproteïnendieet h ...

Gewicht

 • 1,5 Kg Controleer beschikbaarheid Informeer me
 • 3,5 KG Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Royal Canin Skin Young Male

 • Verwijzing3182550724524
 • Gewicht3,5 KG, 1,5 Kg
 • MerkRoyal Canin
 • LeeftijdKitten
 • SmaakKip
 • Speciale Verzorging
 • SpectrumRoyal Canin Cat Veterinary lines, Royal Canin Veterinary
 • Geproduceerd in
 • FabrikantRoyal Canin,ESP28000439,Royal Canin Ibérica, S.A. PLAZA CARLOS TRIAS BELTRÁN, 4 Madrid 28022 MADRID (ESPAÑA)

Beschrijving Royal Canin Skin Young Male

Kater van de operatie tot 7 jaarAanbevolen voor:Jonge, gesteriliseerde kater tot 7 jaar, gevoelig voor huidproblemen.Groep katten van beide geslachten, gevoelig voor huidproblemen.Voordelen van de voedingsoplossing:Een hyperproteïnendieet helpt de spiermassa beter te behouden dan een klassiek dieet en maakt de voeding erg smakelijk. Wat de overeenkomstige opneembare energie betreft: de eiwitten leveren netto 30 % minder energie dan koolhydraten. De L-carnitine bevordert het transport van de vetzuren naar de mitochondria.Als het volume van de urine toeneemt, daalt meteen ook de verzadiging van de urine met struviet en calciumoxalaat. Deze methode waarborgt dat de voeding bijdraagt tot gezonde urinewegen die het ontstaan van struvietkristallen en calciumoxalaatkristallen belemmeren. Hoge doseringen biotine, niacine en panthoteenzuur in combinatie met het zink-linolzuurcomplex beperken het waterverlies via de opperhuid en versterken de barrièrefunctie van de opperhuid.Een aangepaste verhouding tussen fermenteerbare vezels (bietenpulp) en niet fermenteerbare vezels (maïsvezels) vergemakkelijkt het verwijderen van haarballen. De toevoeging van de matig fermenteerbare vezel psyllium reguleert de transit en vergemakkelijkt de uitscheiding van de ontlasting.

Meningen van de klanten Royal Canin Skin Young Male

5 Sterren | 9 Beoordelingen
5 Sterren
78%
4 Sterren
22%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

CONFORME A MES ATTENTES.

Bij
in

Parfait

Bij
in

Bien