Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Hoewel we eraan gewend zijn dat onze katten heel rustig zijn en een sedentaire levensstijl behouden kunt u verbaast zijn van de hoge intelligentie die uw kat kan vertonen in educatieve en stimulerende situaties. Het gebruik van educatieve producten zorgt ervoor dat uw kat zowel fysiek als mentaal wordt gestimuleerd.

Aikiou Cat biedt u een aantal kommen aan waaruit uw kat kan eten. Stimuleert het vinden van voedsel in het wild omdat uw kat gebruik zal moeten maken van zijn geur en poten om zo het voer te vinden. U zult verrast zijn van de effecten.

Dog food offers

The Company Of Animals Aikiou Cat Stimulo

De Aikiou Stimulo (uitgesproken IQ) Activity Food Centre stimuleert de natuurlijke intelligentie en de jacht vaardigheden van katachtigen, door de kat te motiveren een paar puzzels op te lossen, om zo voedsel te krijgen.Ideaal voor indoor katten of k ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen The Company Of Animals Aikiou Cat Stimulo

  • Verwijzing627843031604
  • MerkThe Company Of Animals
  • MaterialenPlastic
  • TypePlanken

Beschrijving The Company Of Animals Aikiou Cat Stimulo

De Aikiou Stimulo (uitgesproken IQ) Activity Food Centre stimuleert de natuurlijke intelligentie en de jacht vaardigheden van katachtigen, door de kat te motiveren een paar puzzels op te lossen, om zo voedsel te krijgen.Ideaal voor indoor katten of katten met beperkte toegang naar buiten, of gewoon als een dieet hulp of speelgoed. De Stimulo bestaat uit een serie van plastic buizen die het voedsel vasthouden en het een uitdaging maken voor de kat om zijn maaltijden of traktaties te krijgen.Naast het stimuleren van de zintuigen van de kat, helpt de Stimulo ook bij het onder controle houden van het gewicht doordat het inspanning eist, hierdoor wordt de snelheid van het eten vertraagd.

Meningen van de klanten The Company Of Animals Aikiou Cat Stimulo