Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Whiskas Multipack voor kittens. Omvat een verscheidenheid van voedingsmiddelen waaronder eend, gevogelte, lam en konijn. Het is een manier om uw kitten te verassen en zijn statische eetpatroon te doorbreken. Een goed voedsel om aan uw kitten te geven na het spenen.

Het natvoer voor uw kat is belangrijk voor de hydratatie. Vergeet niet om uw kat de mogelijkheid te geven tot dagelijkse toegang tot vers, schoon water. Dit type natvoer wordt u aangeraden samen te voegen met droogvoer om zo voor de juiste voedingsmiddelen te zorgen.

Dog food offers

Whiskas Kitten Maaltijdzakjes 4

door

Whiskas

De eerste weken krijgt een kitten alles wat ze nodig heeft binnen met de melk van haar moeder. Maar al snel is het aan jou om te zorgen dat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Kittens hebben vitamine A nodig voor een goed zicht, vitamine E voo ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Whiskas Kitten Maaltijdzakjes 4

  • Verwijzing3065890015500
  • MerkWhiskas
  • LeeftijdKitten
  • Speciale Verzorging
  • Formaat
  • FabrikantWhiskas,ES 12371,Mars Multisales Spain S.L Plaza De Carlos Trais Bertran 4 1Pl 28020, Madrid

Beschrijving Whiskas Kitten Maaltijdzakjes 4

De eerste weken krijgt een kitten alles wat ze nodig heeft binnen met de melk van haar moeder. Maar al snel is het aan jou om te zorgen dat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Kittens hebben vitamine A nodig voor een goed zicht, vitamine E voor een glanzende vacht, calcium voor sterke botten en tanden, eiwitten voor een gezonde groei en veel calorieën voor energie. En dat is precies wat je vindt in WHISKAS® Maaltijdzakjes voor Kittens. Uiteraard is een jong katje meer geïnteresseerd in de smaak dan in de juiste voedingswaarden. Dan is het fijn dat ieder maaltijdzakje zacht gekookte, malse stukjes vlees bevat. Zorgvuldig samengesteld met alle essentiële voedingsstoffen die jouw jonge katje helpen een grote, sterke kat te worden.

Meningen van de klanten Whiskas Kitten Maaltijdzakjes 4