Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Onze katten hebben een soort van prijs of beloning nodig in de vorm van een snack om onze liefde en kameraadschap te tonen. ZiwiPeak biedt een van natuurlijk vlees gemaakte snack met gedroogd vlees dat een natuurlijke geur uitgeeft. Bestaat uit hertenvlees, rundvlees, vis, lam lever en groene mossel.
Als u tijd besteed aan het opvoeden van uw kat door middel van positieve versterking en aanmoediging zult u verrast zijn over de positieve effecten voor uw kat.

Dog food offers

Pak 8 ZiwiPeaK Snacks voor katten van Lamsvlees

door

ZiwiPeaK

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pak 8 ZiwiPeaK Snacks voor katten van Lamsvlees

  • Verwijzing9421016590759
  • Gewicht85 gr
  • MerkZiwiPeaK
  • SmaakLam

Beschrijving Pak 8 ZiwiPeaK Snacks voor katten van Lamsvlees

Uw kat is een obligate carnivoor, dus zorg ervoor dat uw traktaties zijn pure Nieuw-Zeeland echt vlees ZiwiPeak traktaties - 'Good-Cat' Lam en lever Rewards.

Gezondheid is altijd onze prioriteit

Alles wat we maken voor uw geliefde kat is gemaakt met hun gezondheid, welzijn en duurzaamheid top of mind.

Die filosofie komt voort om onze traktatie assortiment, dat terwijl het belonen van uw kitten of kat, ook biedt hen de energie en voeding die ze nodig hebben om actief, gelukkig leven te leiden.

Goede spijsvertering

Net als onze keuken, onze traktaties werken aan uw kat spijsvertering, energie, vitaliteit, gezonde vacht en huid, lange termijn gezamenlijke gezondheid en gewichtsbeheersing.

Wijzig portiegrootte

Dankzij de goedheid in elke ZiwiPeak traktatie, vergeet niet om uw portiegrootte van ZiwiPeak keuken te wijzigen op voedertijden-uw kat zal niet zo veel nodig hebben als ze een traktatie hebben ontvangen.

ZiwiPeak traktaties zijn niet bedoeld als een complete dagelijkse voeding, maar als een premium jerky traktatie real-vlees om goed gedrag van uw kat af en toe te belonen.
die bevat de lucht gedroogd vlees en natuurlijke ingrediënten. Geen conserveringsmiddelen, geen kleuren, geen vulstoffen of granen. Voor meer informatie, bezoek www.ziwipeak.es

Meningen van de klanten Pak 8 ZiwiPeaK Snacks voor katten van Lamsvlees