Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Uitstekend product.

Furminator 

is ontworpen voor de perfecte ontharing en het borstelen van knaagdieren. Knaagdieren moeten wennen aan de Furminator, het is belangrijk om er een routine van te maken, zodat uw huisdier kan wennen.

Dog food offers

FURminator Deluxe voor Kleine Dieren

Konijnen en fretten slikken haar door wanneer zij zichzelf verzorgen en zijn niet in staat om dit te verdrijven. Door het verwijderen van de losse haren die zij normaal slikken, de FURminator Small Animal deShedding helpt bij het voorkomen van potent ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen FURminator Deluxe voor Kleine Dieren

  • Verwijzing8117940113522
  • MerkFURminator
  • Soort Kleine DierenFretten, Konijnen, Cavias, Degoes en gerbils

Beschrijving FURminator Deluxe voor Kleine Dieren

Konijnen en fretten slikken haar door wanneer zij zichzelf verzorgen en zijn niet in staat om dit te verdrijven. Door het verwijderen van de losse haren die zij normaal slikken, de FURminator Small Animal deShedding helpt bij het voorkomen van potentieel levensbedreigende haarballen. Aanbevolen door dierenartsen om het produceren van haarballen te voorkomen. Verwijderd het haar effectief zonder nadelige gevolgen voor de gevoelige huid De rand van de roestvrij stale deShedding rijkt diep onder de topcoat van uw huisdier, om voorzichtig de ondervacht te verwijderen en losse haren FURejector®-knop reinight en verwijdert losse haren met gemak van het gereedschap Kortere ergonomische handgreep voor extra veelzijdigheid bij het verzorgen van uw huisdier Gegarandeerd dat het meer haren verwijderd dan een borstel of kam Ontworpen door een trimmer voor professionele resultaten Gepatenteerde technologiën

Meningen van de klanten FURminator Deluxe voor Kleine Dieren

5 Sterren | 14 Beoordelingen
5 Sterren
86%
4 Sterren
14%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

No se demoro en llegar, llego en buen estado y el producto es excelente!!

Bij
in

Muy bueno. Aunque pueda parecer un poco caro merece mucho la pena, no tiene nada que ver la cantidad de pelo que quita respecto a los cepillos normales. Es una de las mejores compras que he hecho para mi conejo.

Bij
in

La mejor opción para eliminar el pelo muerto de los conejitos, ¡sale todo! Eso sí, debéis de tener en cuenta que no es un cepillo para usar a diario, porque no es suave y le podéis dañar su delicada piel. Siempre aseguraos de que no tiene heridas antes de usarlo y no insistáis mucho en las mismas zonas o le podéis irritar.