Online shop voor huisdieren

Gratis verzending vanaf €99

Orijen

Orijen

Honden en katten ontwikkeld als jagers - de structuur van hun tanden, kaken en spijsverteringsstelsel wetenschappelijk classificeert als carnivoren, aangepast aan een dieet op basis van vlees dat rijk is aan eiwitten en dierlijke vetten.

 

De huidige trend van 'holistische' hondenvoer die grotendeels op granen gebaseerd zijn, bevatten weinig vlees of eiwitten, meer dan 50% van de koolhydraten en zijn voorzien van trendy ingrediënten - Vaak voor het aantrekkelijke uiterlijk, maar niet voor de voedingswaarden voor uw hond of kat.

 

Orijen

Eiwitrijke, koolhydraat-beperkt en graan-vrij, Orijen is voorzien van de hoogste vers vlees insluitsels van een droog honden-en kattenvoer, tegelijkertijd met uitzondering van veel conventionele petfood ingrediënten

Ongepast: zoals hoge glycemische granen en plantaardige eiwitten die zijn gewoon niet aanwezig in de natuurlijke voeding.


Om de natuurlijke voeding zo goed morgelijk na te bootsen heeft Orijen ook een diversiteit aan vlees Inclusief verse, vrij uitloop kippen en kalkoenen, verse eieren, verse vrije uitloop rood vlees en verse zout en zoet water vissen

- allemaal in een biologisch passend ratio van 80 procent vlees , 20 procent groenten en fruit, en nul korrel (80.20.0).

 

Door het nabbootsen van de voedingsmiddelen die honden en katten eten in de vrije natuur geeft uw huisdier rust en een goede gezondheid.

Orijen

Sorteer op...
16 producten op 1 pagina's
 • Gepubliceerd door Patrice D. op 18/06/2021
   

  Super croquettes…

 • Gepubliceerd door Ton v. op 30/10/2013
   

  Onze hond, Drentsche Patrijshond, 20 maanden, is stapel op Orijen Regional Red. Hoewel hij al ca. 30% meer krijgt dan Orijen adviseert voor actieve honden van 30 kg, lijkt hij er geen genoeg van te kunnen krijgen. Sinds hij Orijen eet, lijkt zijn vacht ook meer glans te hebben gekregen.

 • Gepubliceerd door Ton v. op 10/10/2013

  Na zorgvuldig onderzoek op o.a. voerwijzer.nl, brokkenvergelijker.nl en diverse fora bij Orijen uitgekomen. Onze hond (Drentsche Patrijs, 1,5 jaar) doet het er uitstekend op: mooie vaste ontlasting en fraaie glanzende vacht.

Bekijk alle gegevens van Orijen
rtp