media/1/banners/banner_1711541889_ciQ9oKB4.webp

Cunipic Complete Voeding voor Dwergpapegaaien

DWERGPAPEGAAIENComplete voeding rijk aan eiwitten en aminozuren wat zorgt voor een gevarieerd en evenwichtig dieet voor dwergpapegaaien, die vaak een terughoudende geëxtrudeerde voeropname hebben. Specifiek onderzocht voor het psychologische voo ... Hele beschrijving bekijken

Gewicht

  • 1 Kg 6,89 €6,89/KG

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

  • x1 6,89 €6,89/aantal
  • x2 -€0,14 13,64 €6,75 last unit
  • x3 -€0,21 20,46 €6,68 last unit
  • x5 -€0,34 34,11 €6,55 last unit

Koop het met...

Eigenschappen Cunipic Complete Voeding voor Dwergpapegaaien

  • Verwijzing8437020409360
  • Gewicht1 Kg, 650 GR
  • MerkCunipic
  • Soort VogelTortelduifjes

Beschrijving Cunipic Complete Voeding voor Dwergpapegaaien

DWERGPAPEGAAIEN
Complete voeding rijk aan eiwitten en aminozuren wat zorgt voor een gevarieerd en evenwichtig dieet voor dwergpapegaaien, die vaak een terughoudende geëxtrudeerde voeropname hebben. Specifiek onderzocht voor het psychologische voordeel van de gevarieerde voeding voor kromsnavels. Ons voorstel is gebaseerd op het advies van erkende dierenartsen en voedingsdeskundigen in de sector. Deze zaden, samen met fruit, groenten en pasta zorgen voor afwisseling voor het dier en zijn gezondheid.
U kunt hun dieet met aanvullen met groenten, fruit, pasta en eiproducten. Conserveer het op een goed gesloten, koele, droge plaats.
Aanbevolen dagelijkse inname:5-10 Gram per dag
Voordelen:Grote inname van calcium: Hypocalciëmie syndroom is een van de meest voorkomende pathogenische entiteiten bij de dwergpapegaai. Onze voedingsdeskundigen hebben een zeer calciumrijk voedsel beschikbaar om het te bestrijden. Hierbij moet het belang van direct zonlicht moeten belicht voor een goede absorptie.
Hoog gehalte aan plantaardige vetten: plantaardige vetten bestaan ​​voornamelijk uit meervoudig onverzadigde vetzuren, dit verlaagt het cholesterolgehalte en atheroomplaques. Sterk en lichte veren: Ons voer garandeert een trekkracht van essentiële aminozuren in concentraties die geschikt zijn voor de vorming van sterke en nauwkeurige vacht met een beter verzorgde kleur. Verrijkt met vitamine A, D, C, E, K, B1, B2, B6 en B12: voor sterke en gezonde vogels. Mineralen en vitaminen behouden evenwichtige voeding. Geïrrigeerde Vitaminen - Gegarandeerd Absorptie: Recente studies bemerken dat een vochtig product zorgt voor een betere opname van de supplementen. Gegarandeerd goede voeding.

Meningen van de klanten Cunipic Complete Voeding voor Dwergpapegaaien

5 Sterren | 13 beoordelingen
5 Sterren
62%
4 Sterren
31%
3 Sterren
8%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Bien.

Bij
in

Perfecto todo

Bij
in

muy bueno.

Standaard prijs

6,89

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag