Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Intervet Scalibor halsband

Onze honden horen vrij te zijn van parasieten. Dankzij de eigenschappen van deze ketting met het antiparasitaire Scalibur, kunnen we onze hond laten genieten door beschermd te zijn tegen vlooien, teken en zelf muggenbeten van de zandvlieg (veroorzaker van Leishmaniasis).

We raden u aan deze ketting het hele jaar door te gebruiken bij de gebruikelijke activiteiten zoals wandelen door het park, heuvelwandelingen en in periodes van hoge temperatuur. Wilt u daarentegen voor 100% beschermd zijn dan kunt u het beste de pipets van Advantix gebruiken. Hierdoor komen geen parasieten op uw hond.

Scalibor Anti-parasiet halsband

Intervet Scalibor HalsbandScalibor ® is een nieuw concept voor een anti-parasitaire halsband . De werkzame stof , deltamethrin , is een sterk lipofiele component en wordt vrijgegeven en verdeeld over de lipide laag van de huid van de hond in een ... Hele beschrijving bekijken

Lengte

 • 48 cm / 34,07
 • 65 cm / 39,45

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

 • x1 34,07 €34,07/aantal
 • x2 -€1,36 66,78 €32,71 last unit
 • x1 39,45 €39,45/aantal
 • x2 -€1,58 77,32 €37,87 last unit
 • x3 -€2,37 115,98 €37,08 last unit
 • x5 -€3,95 193,30 €35,50 last unit

Complement your pest protection with one of these products!

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen Scalibor Anti-parasiet halsband

 • Verwijzing7435628
 • MerkScalibor
 • Insecten en ParasietenVlooien, Teken, Muggen
 • Lengte48 cm, 65 cm, 48 cm., 65 cm.
 • Hond MaatMedium, Maxi, Klein
 • Component TypeChemische
 • Huisdier Gewicht,

Beschrijving Scalibor Anti-parasiet halsband

Intervet Scalibor Halsband

Scalibor ® is een nieuw concept voor een anti-parasitaire halsband . De werkzame stof , deltamethrin , is een sterk lipofiele component en wordt vrijgegeven en verdeeld over de lipide laag van de huid van de hond in een week.

Daarom is de innovatieve constante afgifte van deltamethrin rechtstreeks en uitsluitend op de huid van de hond verschillend met de meeste andere halsbanden waarbij de werkzame stof vrijkomt door verdamping .
In deze andere vlooienbanden gaat een groot deel van de werkzame stof verloren en produceren geur, slechts een kleine fractie blijft de hond te beschermen.

Met Scalibor ® , krijgt uw hond  de benodigde hoeveelheid deltamethrin dag na dag , gedurende zes maanden. Het snelle neurotoxische effect op parasieten van deltamethrin voor optimaal resultaat zijn anti-parasitair: zandvliegen of teken worden afgestoten .

Het veroorzaakt nerveuze symptomen en voorkomt parasieten zowel zandvliegen en vlooien en teken veroorzaken jeuk ( anti-voedsel ). Bevordert het doden van parasieten ( dodelijke effect )

Scalibor ® biedt een bescherming van zes maanden tegen bijtende zandvliegen ( Phlebotomus perniciosus ) zenders leishmaniasis.
Scalibor ® is zeer effectief tegen teken, omdat het deltamethrin actief is in alle fasen van ontwikkeling: larven, volwassen nimfen en zelfs in geval van massale besmetting: experimentele besmettingen waren massaal getest ( tussen 25 en 50 tikken ) en herhaalde ( 10 opeenvolgende besmettingen ).

Scalibor ® blijkt ook effectief voor 4 maanden in de preventie van vlooien (Ctenocephalides felis) en deltamethrin is zeer effectief tegen volwassen vlooien (als pyrethroïde resistente populaties synthese)

Scalibor ® is veilig voor het hele gezin : de innovatieve technologie en constante afgifte direct op de lipide laag , optimaliseert het gebruik van deltamethrin Scalibor ® . Dit is een groot verschil met andere halsbanden waarbij de afgifte door verdamping veroorzaakt veel van de werkzame stof wordt afgezet op de grond en in de nabijheid van de hond . Scalibor ® heeft aangetoond dat het naar behoren functioneert als de hond nat is. 

Dit vormt een groot voordeel ten opzichte van andere kettingen, met name in gebieden met een hoge pluviometría. Scalibor ® geen geur : Scalibor ® is geurloos , zodat het niet ongemak voor de hond of de eigenaar brengt.
Scalibor ® is effectief voor 6 maanden : Dankzij de lange duur , tot 6 maanden is Scalibor ® zeer betaalbaar.

Meningen van de klanten Scalibor Anti-parasiet halsband

5 Sterren | 1537 beoordelingen
5 Sterren
82%
4 Sterren
15%
3 Sterren
2%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%

Meest positieve klantenbeoordeling

Bij Anoniem
in

Wij hebben het product eerder gehad
en onze hond heeft geen last gehad van vervelende insecten!!!
vandaar dat wij het dit jaar weer hebben gekocht!!!

Bij
in

Wij hebben het product eerder gehad
en onze hond heeft geen last gehad van vervelende insecten!!!
vandaar dat wij het dit jaar weer hebben gekocht!!!

Bij
in

el millor collar antiparasitari

Bij
in

tudo em condioes

Bij
in

Chegou bem e ainda ofereceram um brinquedo

Standaard prijs

34,07

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag