Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Kong

biedt ook hoogwaardig speelgoed voor katten. Met grappige design en aansprekende vormen. Dit speelgoed bevat catnip en is daarom van nature vol rijst.

Om het enthousiasme van de kat te behouden, raden wij u aan dit speeltje van tijd tot tijd ter beschikking te stellen voor de kat. Omdat de enthousiasme van de kat zo explosief toeneemt, en dan langzaam weer verdwijnt.

Dog food offers

KONG Cat Naturals Stro Bal

door

KONG

Kong Naturals Straw Ball Teaser is speciaal ontworpen om het belaging en jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Het unieke geweven stro heeft een hoop hoekjes waar u kat zich aan kan vast haken- en de natuurlijke veren dragen bij aan het interactiev ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Cat Naturals Stro Bal

  • Verwijzing035585450384
  • MerkKONG
  • KleurenBeige
  • MaterialenVlechtwerk

Beschrijving KONG Cat Naturals Stro Bal

Kong Naturals Straw Ball Teaser is speciaal ontworpen om het belaging en jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Het unieke geweven stro heeft een hoop hoekjes waar u kat zich aan kan vast haken- en de natuurlijke veren dragen bij aan het interactieve plezier. Kong Naturals is ecologisch verantwoord speelgoed voor katten. De materialen en kleurstoffen zijn afkomstig uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen.

Meningen van de klanten KONG Cat Naturals Stro Bal