Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Kong biedt een speelgoed voor katten aan dat speciaal ontworpen is om de aandacht en activiteit van uw kat te verbeteren. Wij benadrukken dat het langvormige ontwerp ervoor zorgt dat het ideaal is om het jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Kan daarnaast worden gebruikt om lekker in te bijten en om mee te knuffelen. 

Naast dit product heeft u ook de keuze uit de ontwerpen giraffe, koe, tijger of Kickeroo Kong.

Wij raden u aan om naast dit product andere dingen te kopen om uw kat te prikkelen, zoals kattenkruid. Het is belangrijk dat u dit product daarentegen wel vaak blijft gebruiken zodat uw kat vaak goed wordt geprikkeld om lange tijd met het product te spelen. Niks kan dit product vervangen om de juiste prikkelingen te geven.

Dog food offers

KONG Kickeroo Muis

door

KONG

Let op uw kat als hij aan het worstelen is met de Kong Kickeroo. Dit unieke kattenspeelgoed haalt een instinctieve behoefte bij de kat omhoog waardoor hij zijn prooi wilt aanvallen. De Kickeroo´s grootte, vorm en materiaal zijn speciaal gekozen ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Kickeroo Muis

  • Verwijzing035585055473
  • MerkKONG
  • KleurenBruin
  • TypePluche

Beschrijving KONG Kickeroo Muis

Let op uw kat als hij aan het worstelen is met de Kong Kickeroo. Dit unieke kattenspeelgoed haalt een instinctieve behoefte bij de kat omhoog waardoor hij zijn prooi wilt aanvallen. De Kickeroo´s grootte, vorm en materiaal zijn speciaal gekozen om het worstelen en achterpoot schoppen te bevorderen.De pluizige straat zorgt voor extra opwinding, en er is een grote hoeveelheid krachtig Noord-Amerikaanse kattenkruid aanwezig van binnen om het spelen nog meer te stimuleren. Wees niet verbaasd als Kickeroo uw kats favoriete speelgoed wordt.

Meningen van de klanten KONG Kickeroo Muis