Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Kong Cat Naturals biedt onze katten een speelgoed aan van hoge kwaliteit en duurzaamheid via ontwerpen in aantrekkelijke, natuurlijke vormen. 

Wij raden u aan hun interesse in het speelgoed te stimuleren om zo te zorgen voor een explosieve prikkeling bij uw kat. Dit product zorgt voor dit gevoel bij uw kat waardoor hij zeer actief zal zijn bij het spelen met dit speeltje. Dit product zal zorgen voor een goede opwinding en activiteit bij uw kat.

Dog food offers

KONG Naturals Crinkle Caterpillars

door

KONG

De Kong Crinkle Caterpillars zijn speciaal ontworpen om het jachtinstinct van de kat te stimuleren. Het kreukel geluid zorgt direct voor nieuwsgierigheid- en de combinatie van natuurlijke stof en kattenkruid zorgt voor lichaamsbeweging en ontspanning ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Naturals Crinkle Caterpillars

  • Verwijzing035585450469
  • MerkKONG
  • KleurenBlauw, Groen, Beige
  • EigenschappenMet geluid
  • TypePluche

Beschrijving KONG Naturals Crinkle Caterpillars

De Kong Crinkle Caterpillars zijn speciaal ontworpen om het jachtinstinct van de kat te stimuleren. Het kreukel geluid zorgt direct voor nieuwsgierigheid- en de combinatie van natuurlijke stof en kattenkruid zorgt voor lichaamsbeweging en ontspanning. Kong Naturals is ecologisch verantwoord katten speelgoed. De materialen en kleurstoffen zijn afkomstig uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen.

Meningen van de klanten KONG Naturals Crinkle Caterpillars