Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Het ontwerp van het speelgoed Kong Wubba is perfect om uw hond aan het rennen te krijgen. De verrassing voor hem komt wanneer het bij het kauwen een geluid maakt. Erg grappig en met de goede kwaliteit van Kong.

Wij raden dit soort speelgoed aan om verschillende soorten gedrag te oefenen: de speelgoed halen, terug te geven .... Op deze manier kunt u de hond verschillende dingen bijbrengen en tegelijkertijd met plezier spelen.

Dog food offers

KONG Wubba Cat

door

KONG

KONG Cat Wubba is speciaal ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke behoefte van katten om hun prooi te besluipen en te vangen. Alle Cat Wubba-speeltjes hebben een ratelgeluid en zijn begoten met het hoogwaardige Noord-Amerikaanse kattenkrui ...

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen KONG Wubba Cat

  • Verwijzing035585451015
  • MerkKONG
  • KleurenLila
  • EigenschappenMet kattenkruid, Met geluid
  • TypeDusters

Beschrijving KONG Wubba Cat

KONG Cat Wubba is speciaal ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke behoefte van katten om hun prooi te besluipen en te vangen. Alle Cat Wubba-speeltjes hebben een ratelgeluid en zijn begoten met het hoogwaardige Noord-Amerikaanse kattenkruid van KONG voor extra aantrekkingskracht. De unieke staarten maken een krakend geluid dat contact beloont en aanzet tot voortdurend spelen. Cat Wubba-speeltjes stimuleren de zintuigen zicht, gehoor, geur en gevoel. Met de ultrazachte stof en de vorm van de Wubba Cat Friends is het leuk voor je kat om ze te grijpen, te worstelen en te knuffelen.

-Ratelgeluiden
-Bevat het hoogwaardige Noord-Amerikaanse kattenkruid van KONG

Meningen van de klanten KONG Wubba Cat

5 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Fantastico il mio micino di 4 mesi lo adora... materiale ottimo e stimolante.